Despre Noi

Clubul Tiger-Budo TG.Mureş a fost înfiinţat în anul 2001 de un grup de jandarmi mureşeni adunaţi în jurul d-nului maior la aceea dată Dumitru Pavel. Clubul a avut la început secţii de  Kyokushin , Shotokan,Jiu-jitsu şi Judo. În prezent singura secţie care mai este activă este secţia de Karate Kyokushin condusă de către sensei Dumbrăvean Traian 3 dan.

Secţia de Karate Kyokushin este afiliată la Federaţia Română de Karate Kyokushin încă de la înfiinţare şi s-a dezvoltat pe nucleul construit de sensei Dumbrăvean Traian în Iernut şi cel format din jandarmii care au început să practice Kyokushin sub conducerea lui. Ulterior, în noiembrie 2001, a mai fost deschisă o sală la Ceuaşu de Cîmpie. În prezent clubul îşi desfăşoară activitatea în sălile de antrenament din Tg.Mureş, de la unitatea de jandarmi şi de la S.C. Electrica, din Iernut şi din Ceuaşu de Cîmpie.

Încă de la înfiinţare sportivii clubului nostru au obţinut rezultate bune şi foarte bune, fiind prezenţi în mod constatnt pe podiumurile competiţiilor naţionale, participând chiar şi la competiţiile internaţionale.

Reclame

2 comentarii on “Despre Noi”

  1. Ema spune:

    Am un baietel de 8 ani,vrea sa invete karate,il puteti ajuta?

    • cornelsan spune:

      Daca doriti puteti sa-l aduceti la un antrenamentsi daca o sa-i placa poate sa cotinue sa se antreneze impreuna cu noi. Pentru mai multe informatii va stau la dispozitie la tel.0744138659


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s